Merj álmodni! Az Alkonyat leszállt!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stephenie Meyer: Alkonyat és Laurell K. Hamilton: Anita Blake és Merry Gentry című könyvei alapján készített szerepjáték. /Az oldalon található minden szellemi termék engedély nélküli felhasználása jogi lépéseket von maga után!/

HomeGalleryKeresésLatest imagesRegisztrációBelépés

Ha egy Denali színre lép... (Tanya)

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Bella Swan
The Lamb
Bella Swan

Hozzászólások száma : 50

Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Empty
TémanyitásTárgy: Ha egy Denali színre lép... (Tanya)   Ha egy Denali színre lép... (Tanya) EmptyHétf. Júl. 06, 2009 8:20 pm

Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Kissed10 Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Bella10

*Ma suli után Edward nem haza vitt, hanem hozzájuk. Ennek nagyon örültem, mert magától ritkán csinál ilyet. Régen láttam már Carlislet és Esmet. A leendő fogadott családomat nagyon szerettem. Nem csak azért, mert mind szerettek (talán a lelke mélyén Rosalie is), hanem mert úgy éreztem én ide tartozom.*

*A szívem vadul kalapált. Valószínüleg megérezte, hogy izgulok, mert mikor megérkeztünk és leállította a motort nem mentünk be rögtön. Odafordult hozzám és megkérdezte.*

- Mit nem adnék, ha most belelátnék a fejedbe... Mire gondolsz? Mond el, kérlek! -
*Közben elsimította a szemembe hulló tincset a hajamból. Hideg érintésére megremegtem és elpirultam. Belenéztem a topázszín szemébe és elmerültem benne. Arca egyre közelebb jött és ajkai már majdnem súrolta az enyémeket. A szívem vadul verte bordáimat, mintha épp ki akarna törni a börtönéből. Hirtelen elfelejtettem levegőt venni. Szédelegtem. Mikor nagyot sóhajtottam levegőért, véget ért a varázs.*

- Eh, mi van? - *Kérdeztem.*

- Jaj, Bella. Azt hiszem jobb, ha beviszlek, mert a közelségem nincs túl jó hatással rád.
*Megpróbált elfojtani egy nevetést, és valami mosolyszerű lett belőle.*

*Bekísért az épületbe. Esme átölelt. Mindenki kedves volt. A kötelező körök után felmentünk a szobájába. Ráfeküdtem a kanapéjára. Bekapcsolta a lejátszót. A Claire De Lune szólt Debussy-tól. Tudta, hogy mennyire szeretem, akárcsak ő. Odabújt mellém és úgy hallgattuk a zenét.*

Szószám: 213
Megjegyzés: Kezdtem! ^^
Vissza az elejére Go down
Tanya Kazakova
énvagyokalegszebb
Tanya Kazakova

Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Ha egy Denali színre lép... (Tanya)   Ha egy Denali színre lép... (Tanya) EmptyHétf. Júl. 06, 2009 8:26 pm

Ha egy Denali színre lép... (Tanya) HaydenPanettierehaydenpa461fd Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Hayden20890a30

*Denaliban nagyon nagy volt a csend, komolyan már halálra untam ott magam. Se egy férfi, akivel el lehetne szórakozni, se egy barátnő, se
egy családtag. Miközben épp az erdőben voltam eszembe jutott, hogy van egy Forks-nak nevezett kisváros, ahol az én csodálatos Edward-om lakik. Elsőnek csak tétlenül mentem hazafele, aztán már egy kitűzött céllal a fejemben. Ami abból állt, hogy meglátogatom Edward-ot és a Cullen klánt. Már nagyon rég nem jártam ott,
amióta Edward összejött azzal a Bella-val vagy kicsodával is. Mikor kinyitottam a házam, mármint a házunk ajtaját egyből a szobám felé mentem. A szobaajtómat becsaptam magam mögött, miután már bementem. Kivettem a legnagyobb bőröndömet,
majd a szekrényem felé vettem az irányt.
Elkezdtem nézegetni a felsőimet, a nadrágjaimat és a különbféle tervekre
tartogatott ruháimat. Egyen nagyon megakadt a szemem, az volt természetesen a kedvencem. Egy igen sötét bordó, szatén
anyagú és földig érő ruhát vizslattam a szememmel. Elhatároztam, hogy azt a ruhát is elviszem, sőt még hozzá illő fehérneműt is. Miután már tele pakoltam a bőröndöt, becipzároztam majd elindultam vele a kocsim felé. A garázsnál várnom kellett úgy körülbelül tíz percet, hogy normálisan be tudjak férni a garázsba. A csomagtartót felnyitottam majd beraktam a csomagjaimat, és a sminkes dobozomat, ami igen nagy volt. Beültem a vezető ülésre, majd elkezdtem tolatni a tűzpiros csoda kocsimmal.*

~ Vajon merre megtalálom majd a Cullen család házát? Mivel
már elég rég nem voltam ott és már azt sem tudom annyira, hogy merre kéne menni azon a sok úton. De sebaj… Tanya mindent megold, mint minden más alkalommal. De egy valamit sose tudok végbe vinni. És az Edward Cullen meghódítása, de sose engedte meg nekem, mivel
neki ott van az a halandó csaj, az a Isabella. Nem vagyok képes felfogni, hogy tehetett ilyet a fajtájával. Hiszen egy igen nagyra való család sarjadéka és még is összejött egy halandóval… Kész rejtély ennek a férfinak a gondolkozási rendszere. ~

*Beindítottam a kocsimat, majd elindultam az autópálya felé, az autópályára, ami elvisz a szerelmem városához. Miközben mentem azon a hosszú utcán, természetesen csak este, azon járt az eszem, hogy még mindig együtt vannak e Edward-ék. Mert ha nem akkor eljött az én időm, én leszek Edward barátnője. Erről álmodtam végig egész életemben. A rádió hangerejét feljebb tekertem, míg végül elérte a maximumot. Épp a kedvenc számom ment, így elkezdtem dúdolni a számnak a dallamát, majd később már énekeltem a szövegét. Pár óra múlva meg is érkeztem a kisvárosba, mármint Forks-ba. Az üdvözlő táblára néztem, és rögtön
elkezdtem nevetni ezen a szánalmas táblán. Mikor már észhez tértem elindultam az erdő fele, ami a Cullen rezidenciához vezetett. Amikor már beértem az erdőbe elkezdtem egy kicsit aggódni, hogy jó fele megyek e, de végül sok kínszenvedés után, ráakadtam a
Cullen házra. Mosolyogtam majd kiszálltam az autóból és az ajtó fele vettem az irányt. Füleltem, de nem nagyon hallottam semmit sem a madarak csiripelése miatt. Kopogtattam, de nem jött válasz, se egy üdvözlő ember. A kilincsre tettem a kezemet, majd lenyomtam. Az ajtó kinyílt, majd bementem az üresen tátongó házba. Megéreztem az ember illatát meg a hat vegetáriánus vámpír illatát, de ezek közül csak egyet szerettem nagyom. Az pedig Edward mámorító illata az. Körbenéztem majd elindultam a nappali felé, majd megálltam a kanapé mellett és vártam.*
- Hahó, Cullen klán... Tessék csak lejönni a nappaliba, itt van egy régi jó barát. -*nevettem majd ismét csak vártam*

Szavak száma: 555 - első hozzászólásnak nem is rossz főleg, hogy tiszta ötös xD -
Megjegyzés: Első hozzászólásom, csak neked Bella. ^^
Bella Swan
The Lamb
Bella Swan

Hozzászólások száma : 50

TémanyitásTárgy: Re: Ha egy Denali színre lép... (Tanya)   Ha egy Denali színre lép... (Tanya) EmptyHétf. Júl. 06, 2009 11:24 pm

Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Thumb_11 Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Thumb005

*A zene élvezete csodálatos volt vele. Ahogy a pokrócba burkolva feküdtem a karjaiban, a szívem hevesen vert. A közelsége teljesen megrészegített. Hihetetlen erősen érzékeltem a közelségét, hogy mindössze csak a takaró választ el egymástól bennünket. Szinte áramütésként futott végig rajtam a gondolat, s megbabonázott, hogy lehetséges még erősebben érzékelni a jelenlétét, mint addig. Sajgó vágy fogott el, hogy kinyújtsam a kezem és megérintsem, hogy megsimogassam, legalább egyetlenegyszer…*

*De mégsem tettem semmit, nehogy túl nehéz legyen neki. Nem akartam elrontani a pillanat varázsát sem. Topázszínű szemébe néztem. Hihetetlen, hogy valaki, aki ilyen gyönyörű, hús-vér ember legyen. Attól féltem, hogy mindjárt eltűnik egy füstfelhőben, én pedig felébredek. Gyötrő képzelgések közepette aludtam el a karjai között.*

*Arra ébredtem, hogy óvatosan kiveszi a kezét a fejem alól. Nem nyitottam ki a szemem rögtön, de füleltem. Épp csak azt sikerült így meglátnom, hogy kisurran az ajtón és lefelé veszi az irányt. Ezt onnan tudtam, hogy hallottam határozott és gyors lépteit. Valami történt. Óvatosan az ajtóhoz lopakodtam és hallgatóztam. Egy ismeretlen női hangot hallottam a nappaliból.*

- Hahó, Cullen klán... Tessék csak lejönni a nappaliba, itt van egy régi jó barát. -*Nevetett, amikor megismételte a kérdést.*

~Régi jó barát? Ez egyre érdekesebb lesz… Jó volna megnézni, hogy ki az.~

*Abban biztos voltam, hogy Edward már az előbb is hallotta őt. Az éles hallásával még talán a kocsi motorjának a hangját is meghallotta. Óvatosan a lépcső tetejéhez osontam és onnan hallgatóztam. Amilyen kétballábas vagyok, megcsúsztam és legurultam a lépcsőn. Szerencsére csak a fenekem vertem be, de azt jó alaposan.*

~Holnapra kék-zöld foltok fogják borítani… a fenébe! Hogy lehetek én ilyen ügyetlen?!~

*Edward abban a pillanatban mellettem termett és elkapott, mielőtt még a végéig gurultam volna. Rá támaszkodtam és hagytam, hogy felsegítsen. Körbenéztem és szemem megakadt a szőke szépségen. Egyből leszűrtem, hogy közülük való. Vagyis vámpír, de szerencsére a vegetáriánus fajtából. Aranyszínű szeme sötét árnyalatot mutatott. Lassan itt a kajaidő. Nyeltem egy nagyot zavaromban, és még mindig Edward kezét fogtam. Szépen bemutatkoztam, de kínos. Edward még mindig felém fordulva beszélt.*

- Bella jól érzed magad? Nem ütötted meg magad? - *Aggodalommal teli arcába néztem. Muszáj volt megnyugtatnom.*
- Nem, nincs semmi bajom. Tudod, csak a szokásos ügyetlenkedésem. Megcsúsztam a lépcsőn lefelé jövet… De miért nem mutatsz be? Úgy hallottam, hogy jó barát… -
*Mosolyogtam feléjük. Háhá! Csak sikerült elterelni rólam a figyelmet! A szőke szépség felé fordultam, hogy illendően bemutatkozhassak, ha erre kerülne a sor.*

Szavak száma: 419
Megjegyzés: A másik topicot kitörlöm, ez marad. Smile Most már válaszolhatsz rá! ^^
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ha egy Denali színre lép... (Tanya)   Ha egy Denali színre lép... (Tanya) Empty

Ha egy Denali színre lép... (Tanya)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal