Stephenie Meyer: Alkonyat és Laurell K. Hamilton: Anita Blake és Merry Gentry című könyvei alapján készített szerepjáték. /Az oldalon található minden szellemi termék engedély nélküli felhasználása jogi lépéseket von maga után!/ |
| | Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Bella Swan The Lamb

Hozzászólások száma : 50 Join date : 2009. Apr. 29. Age : 35 Tartózkodási hely : Forks, USA
 | Tárgy: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Csüt. Júl. 02, 2009 8:19 pm | |
| *Ma délután vásárolni akartam, hogy valami finomat főzzek Charlienak. Valami húsosat akartam, mert azokat nagyon szereti. Talán spagettit, nem tudom… Igazság szerint le akartam kenyerezni. Bepattantam a járgányomba.* ~A kocsim, már ha lehet így nevezni, inkább számított védett korban lévőnek, mintsem újnak. Amikor előző tulaja, a család barátja Billy Black 1984-ben megvásárolta, már akkor sem volt új. Talán csak a ’60-as évek elején lehetett. Szóval a furgonom, egy Chevy volt. Ráadásul fakóvörös autó, nagy, legömbölyített sárvédővel és kerek reflektorral. Legnagyobb meglepetésemre azonnal beleszerettem. Arról persze fogalmam sem volt, hogy most mégis ennyi bajom lesz vele.~ ~Bár az az elpusztíthatatlan fajta, tömör vasjárgány volt, amelyik simán, egyetlen karcolás nélkül kerül ki a karambolból, miközben a másik kocsi darabokra esik. Most mégis talán csak valami apróság miatt nem úgy ment, mint ezelőtt. Fura hangokat adott a motorháztető menet közben és a sebessége is éppen csak a minimum fölött volt.~ *Araszolva haladtam, így már biztosan nem fogok tudni bevásárolni egyhamar. Így már csak az én csodaszerelőmben bízhattam, hogy talán ő tud segíteni rajtam. Jacob Black a Quileute indiánok közül származott. Rézszín bőre volt, fekete szeme és hosszú haja. Mostanában úgy nő, mint a bolondgomba. Hihetetlen… lassan magasabb lesz Edwardnál is.  * *Az indiánrezervátumba kétszer annyi idő alatt értem oda, mint szoktam. Billy háza előtt leparkoltam. Amilyen hangos a kocsim, tutira meghallották. De nem jött ki senki sem. Kiszálltam és becsöngettem. Nem sokára Billy nyitott ajtót.* - Szia Bella, örülök hogy látlak. Csak nem Jacobot keresed? – *Nézett rám, mintha mindent tudna…* - Nézd meg a műhelyben, biztos megint a Rabbit-et szereli. – *Mondta és becsukta az ajtót.* - Köszi Billy. – *Kb. ennyit tudtam mondani az ajtó becsukódása előtt.* *Hát szépen odaballagtam a műhelyhez és kopogtam az ajtón, majd beléptem.* - Helló Jake! Remélem nem zavarlak… – *Mondtam. Látszólag nem volt itt senki, de én tudtam, hogy megint a kocsi alatt görnyed. Így odasétáltam a kocsihoz és vártam, hogy kikászálódjon alóla.* Szószám: 315 Megjegyzés: Kezdőreag, első játék! Csak Neked, csak Itt és csak Most!
A hozzászólást Bella Swan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Júl. 02, 2009 8:43 pm-kor. | |
|  | | Jacob Black The Wolf

Hozzászólások száma : 31 Join date : 2009. Apr. 29. Tartózkodási hely : La Push, Quileute Indiánrezervátum
 | Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Csüt. Júl. 02, 2009 8:40 pm | |
| *szokásos nap volt, csak egyben különbözött...levágtam a hajam. Igen! Már idegesített az hogy folyton csak baj van vele...* ~szerintem hülyének fognak nézni, de nekem tetszik így, legalább nem vagyok...ömm, maradi! Haladni kell a korral!~ *kimentem a műhelybe szerelni a kocsim, ügyes vagyok nem tagadom de a benzin tartály kifogott rajtam és az arcomba spriccelt, hallottam ahogy Bella közeledik a Chevy-vel, szörnyű hangja volt, mintha nyúzták volna a motort, Bella bejött a műhelybe, vártam egy kicsit majd ijesztés képen elkaptam a bokáját* -Szia Bella! Nyugi nem zavarsz! Mindjárt kimászok innen... ~mit fog szólni az új frizurámhoz? Talán szörnyet hal vagy örülni fog?~ *kikászálódtam a kocsi alól, tiszta benzin voltam, egy kis rongyot vettem el az asztalról és azzal kezdtem törölgetni az arcom* -Mi újság veled? Történt valami a kocsiddal? Szörnyű hangja lett!-*mondtam nevetve* ~íííí talán nem tetszik neki a hajam? Bár remélem megérti így kényelmesebb~ | |
|  | | Bella Swan The Lamb

Hozzászólások száma : 50 Join date : 2009. Apr. 29. Age : 35 Tartózkodási hely : Forks, USA
 | Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Csüt. Júl. 02, 2009 8:58 pm | |
| *Ahogy ott álltam a kocsi mellett, egyszer csak valami megfogta a lábamat. Ijedtemben ugrottam egyet. Majdnem sikítottam is, de tudtam, hogy ki volt az.* - Jaj, Jake! Miért hozod rám a frászt?! Egyáltalán nem vicces… - *Mondtam, de hangomban nyoma sem volt haragnak, inkább játékos csipkelődésnek hangzott, mint amikor a testvérek civódnak.* -Szia Bella! Nyugi nem zavarsz! Mindjárt kimászok innen... *Megvártam, míg kikászálódik a kocsi alól. Tiszta benzin volt. Ahogy lenéztem a lábamra, döbbenve tapasztaltam, hogy a farmerom is olyan lett. Közben egy kis rongyot vett el az asztalról és azzal kezdte letörölgetni az arcát. Először nem is tudtam, hogy mi a furcsa rajta. Majd döbbenésemnek hangot adva felkiáltottam:* - Jake! Hiszen te levágattad a hajad?! - Mi újság veled? Történt valami a kocsiddal? Szörnyű hangja lett!-*mondta nevetve* *Ettől a kérdéstől sikerült újra rá és nem a hajára figyelnem.* - Igen. Amikor beindítottam a motort, furán kattogott valami a motorháztető alatt. És alig ment a kocsi, valamivel a minimum sebesség alatt. Meg tudnád nézni? Persze, csak ha nem gond… - *Mosolyogtam rá barátságosan.* Szószám: Szégyenletes - 173 Megjegyzés: Ha reagoltad, fagyaszthatod, mert sajnos most mennem kell...  | |

Hozzászólások száma : 31 Join date : 2009. Apr. 29. Tartózkodási hely : La Push, Quileute Indiánrezervátum
 | Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Csüt. Júl. 02, 2009 9:40 pm | |
| *mikor megfogtam Bella lábát ő ugrott egyet, erre én felnevettem, ijedős kis bárány. A ronggyal erősen dörzsöltem az arcom, a benzin szaga nem volt valami kellemes főleg azóta hogy elkezdtem ilyen gyorsan nőni és jobban érzem a szagokat* -Jaj, Jake! Miért hozod rám a frászt?! Egyáltalán nem vicces... - *a hangjában nem éreztem semmi haragot vagy bosszút, kedves és nyugodt volt mint legtöbbször* -Jake! Hiszen te levágattad a hajad?! ~tehát észrevette, bár vak aki nem látja...~ -Igen! Tudod a hosszú haj már zavart és meleg volt... *reméltem megérti bár elég furcsán nézett* - Igen. Amikor beindítottam a motort, furán kattogott valami a motorháztető alatt. És alig ment a kocsi, valamivel a minimum sebesség alatt. Meg tudnád nézni? Persze, csak ha nem gond… - -Dehogy gond! Rögtön megnézem... *az arcomat törölgettem még mindig a benzin rettentően büdös és zavaró kezdett lenni* -Ááá... hogy lehet valami ilyen büdös? Az életbe nem fog lejönni!- *felmordultam és elindultam Bellával a kocsija felé, elég furcsa volt nem láttam kívülről hibát. Benéztem a kocsi alá de nem szivárgott semmi. Aztán felnyitottam a motorháztetőt* -Húú...vissza kell mennem a kesztyűmért! Egy pillanat! *visszaszaladtam a kesztyűmért és loholtam vissza Bellához* *visszaérve felvettem a kesztyűt és elkezdtem kutakodni a motor körül, az ok hamar meg lett, az égők szét voltak égve és azért csinálhatott így a kocsi* -Hát Bella nem kis hiba van vele... *mondtam miközben félrehúztam a szám szélét* | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Pént. Júl. 03, 2009 6:21 pm | |
| -Igen! Tudod a hosszú haj már zavart és meleg volt... *Még egyszer jó alaposan végignéztem rajta. Hát… ezt még határozottan szoknom kell. Mármint, hogy a selymes, hosszú haja nincs többé. Bár így kevésbé hasonlított egy indiánhoz, sokkal inkább a korabeli srácokhoz állt most közelebb a kinézete..* - Mi újság veled? Történt valami a kocsiddal? Szörnyű hangja lett!-*mondta nevetve* *Ettől a kérdéstől sikerült újra rá és nem a hajára figyelnem.* - Igen. Amikor beindítottam a motort, furán kattogott valami a motorháztető alatt. És alig ment a kocsi, valamivel a minimum sebesség alatt. Meg tudnád nézni? Persze, csak ha nem gond… - *Mosolyogtam rá barátságosan.* -Dehogy gond! Rögtön megnézem... *Az arcát törölgette még mindig, láthatóan zavarta a benzin.* -Ááá... hogy lehet valami ilyen büdös? Az életbe nem fog lejönni!- *Mordult fel és elindultunk a furgonom felé. Benézett a kocsi alá, aztán felnyitotta a motorháztetőt.* -Húú...vissza kell mennem a kesztyűmért! Egy pillanat! - *Visszaszaladt a kesztyűjéért és loholt vissza hozzám. Visszaérve felvette a kesztyűt és elkezdett kutakodni a motor körül, az ok hamar meg lett.* ~Nem hiába ő a csodaszerelőm… ^^~ -Hát Bella nem kis hiba van vele... - *Mondta miközben félrehúzta a szája szélét.* *Kissé hitetlenkedve meredtem rá.* ~Végül is eddig csak el tudtam jönni vele, még ha lassan is. Nem mehet tönkre. Mivel fogok suliba menni holnap? Egy biztos, azt nem fogom hagyni, hogy Charlie vigyen el reggel. Nincs annál cikibb, mint hogy valakit rendőrautóval visznek iskolába…~ *Elmosolyodtam, amikor eszembe jutott, hogy így legalább Edward jöhet értem.* ~Majd este, ha jön szólok neki. Biztos örülni fog, hogy értem jöhet…  De vajon mi lehet a kocsival a gond? Remélem, Jake tud segíteni…~ *Először a kocsira néztem, azután Jake-re.* - Jake, mégis mi baja van? Ugye meg tudod csinálni? Nekem holnap suliba kellene mennem vele… - *Nem akartam megmondani neki, hogy Edwarddal fogok menni, ha mégsem tudja megcsinálni holnapig. Épp elég, hogy a segítségét kérem. Nem akartam megbántani. Aztán hirtelen leesett a tantusz.* - Jake, ma haza fogok tudni menni vele? - *Kérdeztem alaposan gyanítva, hogy nem valószínű.* Szószám: Juppy! 333 Megjegyzés: Júzer rájött, hogy nem kell a fagyasztás, mert ebbe a topicba csak mi ketten írunk. XD Majd ha feljön a júzer Adminként, akkor kiveszi… Zene: Michael Jackson: Thriller | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Szomb. Júl. 04, 2009 6:45 am | |
| - Jake, mégis mi baja van? Ugye meg tudod csinálni? Nekem holnap suliba kellene mennem vele… - -Ha jól nézem az égők tönkrementek...egy ilyen antik darabot már képtelenség beszerezni, nem hiszem hogy meg bírom csinálni ameddig nincs egy olyan! *mondtam majd a tarkóm kezdtem vakargatni* - Jake, ma haza fogok tudni menni vele? - -Hát talán úgy ahogy jöttél, de koránt sem biztos hogy kibírja, én nem ajánlanám még valami baleseted lesz! *mondtam neki kérően, de hogy miért fogalmam sincs, talán csak féltem* *lassan és megfontoltan kutattam a kocsiban, hátha valamivel eltusolhatnám ezt a problémát, de ez a kocsi, meghalt* -Szerintem ha még el akarsz jutni vele valahová akkor nem piszkálom... *mondtam a szokásos "nagy" mosolyom kíséretében* -De mi hír van felétek? Charlie jól van? *direkt nem kérdeztem Edwardot...nagyon nem érdekelt hogy mi van vele, egy énem a kamion alá szorulva látná a legszívesebben, na jó ez durva volt, de igaz* ~a kezdetektől fogva nem volt egy szimpatikus alak nem hogy még úgy, hogy Bellával jár, heh még az is meglehet hogy irigylem~ *Láttam ahogy Apu les ki az ablakon, vigyorogva integettem neki, majd megbökdöstem Bellát hogy ő is észrevegye...utána a levegőben legyezgetni kezdtem ezzel mutatva Billynek hogy nem kellene leskelődnie* -Mostanában rögeszméjévé vált ez az egész! Olyan kíváncsi mostanság...Alig bírok vele, ha elmegyek valahová és visszajövök jönnek a kérdésözönök! *értetlenül forgattam a szemem miközben még mindig néztem Apát* | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Szomb. Júl. 04, 2009 9:47 pm | |
| -Ha jól nézem az égők tönkrementek...egy ilyen antik darabot már képtelenség beszerezni, nem hiszem hogy meg bírom csinálni ameddig nincs egy olyan! *Mondta majd a tarkóját kezdte vakargatni, mint aki gondban van. Ez nekem egyáltalán nem tetszett.* - Jake, ma haza fogok tudni menni vele? - *Kérdeztem félve.* -Hát talán úgy ahogy jöttél, de koránt sem biztos hogy kibírja, én nem ajánlanám még valami baleseted lesz! *Mondta kérően. Szóval aggódik. Nem túl fényes kilátások. De ez van.* *Lassan és megfontoltan kutatott a kocsiban.* -Szerintem ha még el akarsz jutni vele valahová akkor nem piszkálom... *Mondta a szokásos "nagy" mosolya kíséretében, amit úgy szerettem. Hát igen, Jake mellett az embernek igazából még akkor sem rossza a kedve, ha épp valami nagy gondja van. Mert elég egy csintalan mosolygás, és a jókedve, meg a pozitív energiái átragad a környezetére.* -De mi hír van felétek? Charlie jól van? - *Kérdezte.* ~Lám, lám… Gondosan kerüli az Edward témát… Vajon miért őrülnek meg a srácok a közelemben? Én teljesen átlagos vagyok, nem is értem… Ó te jó ég, Charlie! Eredetileg valami kaját indultam vásárolni… Most már biztosan tökre ideges, hogy hol lehetek…~ *Láttam ahogy Jake vigyorogva integet az ablak felé. Mindenesetre Jake jó alaposan megbökdösött, hogy biztosan észrevegyem. Ahogy megláttam, hogy Billy leskelődik, zavaromban elpirultam. Utána Jake a levegőben legyezgetni kezdett. Határozottan vicces volt a dolog.* -Mostanában rögeszméjévé vált ez az egész! Olyan kíváncsi mostanság...Alig bírok vele, ha elmegyek valahová és visszajövök jönnek a kérdésözönök! - *Értetlenül forgatta a szemét, miközben még mindig nézte Billy-t. Mivel úgy éreztem, hogy a kocsit biztonságban itt hagyhatom, és nem mellesleg Edwarddal mehetek suliba, (Juhé!) így Jake-et a ház felé invitáltam.* - Ugyan, tudod milyenek a szülők? - *Kérdeztem, miközben nevetve én is forgattam a szemeimet. Majd folytattam.* - Figyu, a kocsi addig maradhatna nálad a műhely mellett, amíg nem szerzünk bele megfelelő alkatrészt? Arra gondoltam, hogy tudod mivel épp vásárolni indultam, és otthon nincs semmi kaja… Áthívhatnánk Aput és rendelhetnék pizzát, miközben meccset néznek Charlie-ék. Ugye ma játszanak? Mi meg addig ellehetnénk fent a szobádban… Na, mit szólsz? - *Próbáltam úgy beállítani a dolgot, mintha most találnám ki az egészet, és nem agyaltam volna már rajta egy jó ideje. Bár, mindig is pocsék színész voltam. Renée a megmondhatója, meg Edward… Egy része azért biztosan őszintére sikerült, ugyanis fogalmam sem volt, hogy ma lesz-e meccs vagy sem. * ~Meg persze beszélnem kellett Billy-vel Jake ajándéka miatt. Megígérte, hogy megtanít rendesen faragni fából. Én amúgy kész csődtömeg vagyok. Tök ügyetlen, meg minden. Viszont nagyon szeretem az egyedi, kézzel készített ajándékokat. Már egy ideje titokban dolgozunk rajta, csak nehéz úgy időzíteni, hogy Jake ne legyen itthon. Billy főleg ezért viselkedett mostanában így vele. De persze ezt Jake nem tudhatta… Elég sokat van a műhelyben a Rabbit miatt, és eddig még nem buktunk le… szerencsére.~ Szószám: 466 Megjegyzés: Bocsi, hogy nem írtam előbb, de nem volt ihletem… :[ Zene: Katy Perry – Hot ’N Cold | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Kedd Júl. 07, 2009 2:16 am | |
| - Ugyan, tudod milyenek a szülők? - *Kérdezte, miközben nevetett és ő is forgatta a szemeit. Majd folytatta.* - Figyu, a kocsi addig maradhatna nálad a műhely mellett, amíg nem szerzünk bele megfelelő alkatrészt? Arra gondoltam, hogy tudod mivel épp vásárolni indultam, és otthon nincs semmi kaja… Áthívhatnánk Aput és rendelhetnék pizzát, miközben meccset néznek Charlie-ék. Ugye ma játszanak? Mi meg addig ellehetnénk fent a szobádban… na, mit szólsz? – *először nem voltam biztos benne hogy ez jó ötlet Edward miatt… de, próba szerencse… bár éreztem, hogy egy kissé elpirulok a gondolataimtól nem nagyon zavart, a gondolataim csak úgy cikáztak a fejemben a sok: „mi lenne ha” teljesen megbolondított* -B...Bella nincs kedved itt maradni reggelig?- *nyögtem ki egy kicsit tagolva a szavakat, nem akartam, azt hogy ebben akármilyen perverz dolog feltűnjön, nem vagyok olyan, vagyis… lehet, hogy gondoltam rá egy pillanatig de ezeket a gondolatokat elhessegettem és nem is gondoltam komolyan annyira….mármint a perverz részt…de…felsóhajtottam majd feszülten figyeltem Bella-t* -Csak társasozni vagy a csillagokat nézni a tetőn…- ~húú de romantikus lettél hírtelen jake, vissza kellene fognod magad, nem tudhatod, hogy mi fog kisülni ebből az egészből lehet, hogy megijed tőled és többé még barátok sem lesztek, és az nem lenne jó~ *kioktatott a lelkiismeretem és ez elég furcsa volt, de nem hallgattam rá, nem zártam le ezt és kedvesen Bellára mosolyogtam* -Mit szólsz hozzá Bella? Nem haragszom, meg ha nemet mondasz de, jó lenne, ha maradnál, hátha ma a felhők közül látjuk a csillagokat, az ősöket pedig elaltatjuk! ~nagyon reméltem hogy igen-t mond…hisz ez nem olyan lenne min egy randi vagyis még nem~ *ismét rámosolyogtam és az övemre csatolt kis kulacsba, mielőtt beleittam volna, hiszen még nem ittam belőle, odanyújtottam neki* -Kérsz, Bells? Nyugi még nem ittam bele! *megint rámosolyodtam* | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Csüt. Júl. 09, 2009 12:16 pm | |
| *Ahogy feltettem a kérdést, láttam hogy elpirult.* ~Na szép! Sikerült zavarba hoznom. Tutira félreértette a dolgot.~ *Ettől a szituációtól és gondolattól kissé én is elpirultam, ami igen fura volt.* - B... Bella, nincs kedved itt maradni reggelig? - *Nyögte ki egy kicsit tagolva a szavakat, de… felsóhajtott, majd feszülten figyelte rám. A zavarától én is zavarba jöttem.* ~Hát… kedvem az volna, csakhogy reggel Edwardnak kellene vinni suliba. És még csak nem is tudja… Ide meg ugye nem jöhet értem. Ugyanis Edward nem kívánatos személy La Pushban, akárcsak a többi Cullen. Ha értem jönne és az indiánok területére lépne, megszegné a megállapodást és vége lenne a fegyverszünetnek. Ezt nem hagyhattam semmiképpen.~ *Amikor látta, hogy még mindig nem válaszolok, megpróbálta máshogy megfogalmazni a dolgot.* - Csak társasozni vagy a csillagokat nézni a tetőn… - *Majd kedvesen rám mosolygott. És ennek a mosolynak nem lehetett ellenállni. Valami melegség fogott el tőle mindig.* - Mit szólsz hozzá Bella? Nem haragszom meg, ha nemet mondasz, de jó lenne, ha maradnál, hátha ma a felhők közül látjuk a csillagokat, az ősöket pedig elaltatjuk! - *Visszamosolyogtam rá, majd így szóltam.* - Rendben Jake, maradok. Viszont korán reggel haza kell vinned, hogy tudjak suliba menni. De előbb még telefonálnom kell egyet… *Nagyot sóhajtottam.*… Edwardnak. - *Mondtam.* *Ismét rámosolygott és az övére csatolt kis kulacsba, mielőtt beleivott volna odanyújtotta nekem.* - Kérsz, Bells? Nyugi még nem ittam bele! - *Megint rám mosolygott. Persze elfogadtam. Kellemes hűs tea volt benne. Jól esett.* - Kösz Jake, finom volt. Billy csinálta vagy te? Na beállok, azután menjünk be. - *Azzal beültem a furgonba és lassan cammogva beálltam a műhely mellé. Majd elindultam befelé a házba. Beérve a telefonhoz siettem és tárcsáztam. Nem vette fel, így a rögzítőjén hagytam üzenetet.* - Edward itt Bella. Ma este Black-éknél alszom. A kocsim használhatatlan. Kora reggel Jake hazavisz, utána ugye elviszel a suliba? Puszi, szeretlek! - *Visszamentem a meccset néző társasághoz. Apáékat teljesen lekötötte, de Jake folyton a szemével kereste az enyémet. Talán mégis túl hamar adtam be a derekam…* - Apu figyelj, a kocsim nem működik. Itt maradhatok estére? Nem volt lecke holnapra és Jake hazavisz reggel, hogy időben tudjak suliba menni Edwarddal. – *Kérdőn néztem Charliera. Arcán valami rejtélyes mosoly jelent meg, és egy pillanatra újra láttam azt a férfit, akibe anyu beleszeretett annak idején. Ha mosolyog, mindig visszafiatalodik.* - Persze kincsem, maradj csak. De azért ne feledd, holnap iskola. Időben bújj ágyba! - *Adta ki a parancsot. Mikor megkaptam az atyai áldást, megszólaltam.* - Jake, nem megyünk fel? Vagy vissza a műhelybe?- *Kérdeztem.* Szószám: 427 Megjegyzés: Team Jacob! ^^ Hajrá, hajrá, hajrá! | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Vas. Júl. 19, 2009 10:38 pm | |
| *Visszamosolygott rám, majd így szólt.* - Rendben Jake, maradok. Viszont korán reggel haza kell vinned, hogy tudjak suliba menni. De előbb még telefonálnom kell egyet… *Nagyot sóhajtott.*… Edwardnak. - *Mondta.* ~Ez a fiú teljesen megszállta, minden lépését el kell neki mondania, mi ő valami személyi testőr? Remélem nem fog idejönni, hiszen ki van innen tiltva, na meg a legendák miatt, nem éppen a legjobb parti Bells-nek de ellentétben velem…na jó erre nem gondolhatok semmi esélyem nála, Edward-ot túlságosan is szereti~ - Kösz Jake, finom volt. Billy csinálta vagy te? Na beállok, azután menjünk be. - *Azzal beült a furgonba és lassan cammogva beállt a műhely mellé. Majd elindult befelé a házba. Beérve a telefonhoz sietett és hívta, feltehetően Edward-ot.* - Edward itt Bella. Ma este Black-éknél alszom. A kocsim használhatatlan. Kora reggel Jake hazavisz, utána ugye elviszel a suliba? Puszi, szeretlek! – ~szereti… tehát én már ki vagyok húzva, de mind1, Bells az egyik legjobb barátom, létezik egyáltalán fiú-lány barátság? Ha igen én meddig bírom beérni csak ezzel?~ *Visszament a meccset néző társasághoz.* - Apu figyelj, a kocsim nem működik. Itt maradhatok estére? Nem volt lecke holnapra és Jake hazavisz reggel, hogy időben tudjak suliba menni Edwarddal. – *Charlie Bellára mosolygott és megszólalt.* - Persze kincsem, maradj csak. De azért ne feledd, holnap iskola. Időben bújj ágyba! - *Adta ki a parancsot. Bells megszólalt.* - Jake, nem megyünk fel? Vagy vissza a műhelybe?- *Kérdezte.* -Vagy inkább a tető?- *kérdeztem látva, hogy már kezd sötétedni* *ha már nem lehetek a „pasija” akkor miért ne lehetnénk sima barátok?* | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Szer. Júl. 22, 2009 11:58 am | |
| - Vagy inkább a tető?- *Kérdezte látva, hogy már kezd sötétedni.* *Felnézem az égre az ablakon át, ahol a sötétben már kezdtek előtűnni a csillagok.* ~Remek ötletei vannak… ~ - Persze menjünk.*Mondtam és megindultam utána.* *Kimentünk a házból. Charlie-éknak szerintem fel sem tűnt a dolog, annyira lekötötte a figyelmüket a meccs. Megkerültük a házat és a ház hátának támasztott létrához vezetett. Földbe gyökerezett a lábam.* ~Amilyen ügyetlen vagyok, tutira megcsúszom a felénél és lezuhanok. :?~ - Te Jake, nem lehetne, hogy én megyek elől, és ha leesem, elkapsz? *Kérdeztem félve.* ~Most aztán micsoda kis hülyének nézhetek ki… Viszont még a tetőre se tudok felmászni baleset nélkül.~ *Nagyon lassan indultam felfelé a létrán. Már a közepén jártam, amikor megcsúszott a lábam. De még sikerült az utolsó pillanatban megkapaszkodnom. Most még óvatosabban mentem felfelé. A tetőről csodálatos kilátás nyílt, egyszerűen elakadt a szavam tőle. Tátott szájjal bámultam az eget. Amikor ő is felért a nyakába borultam.* - Óh, Jake ez a kilátás gyönyörű! Köszönöm. *Vagy percekig úgy maradtunk, egymást átölelve; hosszú percekig...* Szószám: 178 Megjegyzés: Csillagok+Jacob= Romantika!  | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Hétf. Szept. 14, 2009 11:19 pm | |
| *Bella felnézem az égre az ablakon át* - Persze menjünk. *Mondta és megindult utánam.* *Kimentünk a házból, megkerültük, majd a ház oldalának támasztott létrához vezettem. De mikor meglátta megállt. Nem tudtam miért ijedt meg.* - Te Jake, nem lehetne, hogy én megyek elől, és ha leesem, elkapsz? *Kérdezte félve.* -Ha ha *nevettem egy nagyot* dehogynem menj csak! *mondtam mosolyogva* *Nagyon lassan indult felfelé a létrán. Már a közepén járt, amikor megcsúszott a lába. De még sikerült az utolsó pillanatban megkapaszkodnia így nem kellett elkapnom. Most még óvatosabban ment felfelé. Én is elkezdtem felmászni a létrán és mikor felértem Bella a nyakba borult és szorosan megölelt. Én is visszaöleltem.* - Óh, Jake ez a kilátás gyönyörű! Köszönöm. *mondta és én erre a mondatára nem válaszoltam, hanem fejemet a vállára hajtottam és kihasználva ezt a pillanatot mélyen belélegeztem hajának finom illatát.* *Vagy percekig úgy maradtunk, egymást átölelve, és látszólag nem zavarta hogy nagyon közel van hozzám de, úgy éreztem, hogy valaki figyel minket. Mostanság már mindenhol ezt érzem. Lehet, hogy semmi okom nincs rá de… mégis félek valamitől. Mostanában az csapat is olyan furcsa, és Embry is kezd eltávolodni tőlünk. Mintha csak egy szörnyű örvény lenne az a banda, ami beszippant mindenkit. Félek… mi van, ha én leszek a következő? De közben még mérges is vagyok. Sam… Nem érdekel, hogy őt tartják a legjobb srácnak az egész környéken én, úgy gondolom, hogy ők valami furcsa szekta tagjai.* *a kezem megremegett Bella hátán. Majd lassan szétváltunk. Lefeküdtem a tetőre és a kezeimet a fejem alá tettem.* - Remélem lefelé könnyebben, bírsz majd menni! * mosolyogtam rá és megpróbáltam elfelejteni a bandát legalább erre a kis időre* | |

| Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! Szer. Szept. 16, 2009 3:45 pm | |
| *A fejét a vállamra hajtotta. Vagy percekig úgy maradtunk, egymást átölelve. Egyszer csak megéreztem, hogy a keze megremegett a hátamon. Majd lassan szétváltunk. Kutató tekintettel fürkésztem az arcát. De nem tudtam semmit sem leolvasni róla. Lefeküdt a tetőre és a kezeit a feje alá tette.* - Remélem lefelé könnyebben, bírsz majd menni!- *Mosolygott rám.* *De én valami furcsát mégiscsak megláttam a mosolyában. Nem olyan volt, amilyennek megismertem. Jacob egészen egyszerűen sugárzó természet, és ezt a vidámságot úgy hordja magával, mint valami aurát. Megosztja mindazokkal, akik elég közel kerülnek hozzá. Mint a Nap, meleget sugároz minden vonzáskörébe került bolygóra. Nem szándékosan, hanem mert a természetéből fakad, egyszerűen ilyen. De most ez a melegség hiányzott a mosolyából. Tehát valami bántotta. A kis kíváncsi újra kibújt belőlem.* - Jake, mond mi a baj? Látom, hogy valami bánt.- *Kérdeztem tőle halkan. De mivel láttam, hogy nem nagyon akarja elmondani, gyorsan hozzátettem:* - Nem muszáj elmondanod, ha nem akarod. De én szívesen meghallgatlak, ha szeretnéd. Szószám: Kerek 160 XD Megjegyzés: Tudom, hogy szánalmasan kevés, de én is szánalmasan ihletmentesnek érzem magam már 2 hete... Zene: Zanzibár: Nem szeretsz, nem szeretlek | |
|  | | Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!!  | |
| |
|  | | | Áááá... gond van a Chevy-mmel! Jake segíts!!! | |
|
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|