Stephenie Meyer: Alkonyat és Laurell K. Hamilton: Anita Blake és Merry Gentry című könyvei alapján készített szerepjáték. /Az oldalon található minden szellemi termék engedély nélküli felhasználása jogi lépéseket von maga után!/ |
| | Csevegő | |
|
+7Tanya Kazakova Maria Champagne Anita Blake Bella Swan NagyTestvér Jacob Black Admin 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Bella Swan The Lamb

Hozzászólások száma : 50 Join date : 2009. Apr. 29. Age : 35 Tartózkodási hely : Forks, USA
 | Tárgy: Re: Csevegő Szer. Júl. 22, 2009 12:00 pm | |
| Jake írtam a másikra is, úgyhogy tiéd a pálya...  | |
|  | | Admin Admin

Hozzászólások száma : 116 Join date : 2009. Apr. 28. Age : 35 Tartózkodási hely : Pécs, Hungary
 | Tárgy: Re: Csevegő Pént. Júl. 24, 2009 3:37 pm | |
| Wááá... felvetettek az egyetemre!  | |
|  | | Bella Swan The Lamb

Hozzászólások száma : 50 Join date : 2009. Apr. 29. Age : 35 Tartózkodási hely : Forks, USA
 | Tárgy: Re: Csevegő Kedd Júl. 28, 2009 5:24 pm | |
| - Admin írta:
- Wááá... felvetettek az egyetemre!
 Igen, igen... PTE-KTK pénzügy, számvitel Holnap este megy haza júzer Németországból!  Jake, addig remélem, hogy írsz reagot valamelyikre... | |

| Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Aug. 17, 2009 6:51 pm | |
| Edward kezdtem, majd nézd meg. | |
|  | | Jane Volturi

Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Aug. 23.
 | Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Aug. 24, 2009 4:59 pm | |
| Sziasztok,rászabadulok a gyanútlan népekre! xD | |
|  | | Jula Tago
Hozzászólások száma : 5 Join date : 2009. Aug. 30.
 | Tárgy: Re: Csevegő Vas. Aug. 30, 2009 10:50 pm | |
| sziasztok Remélem jó helyre irok, ha nem kitörli valaki. mostanra elfogyott a türelmem a keresgéléssel, a regisztrációval, és a fölolvastatással. Én régebben szerepjátékoztam, M.A.G.U.S., dnd, shadowran, vampire, werewolves, és egyéb haverok által kitalált rendszerekben. M.A.G.U.S.-t meséltem is pár éven keresztül. Sajnos szétesett a társaság. A max létszáma egy 5 napos tábor alatt amit szerveztem 30 volt. Igaz itt nem csak szerepjáték, hanem kártyajáték, és egyéb is folyt, néha a torkokba is. Ha van valakinek türelme akkor irja meg hogy hogy is folyik itt a játék, milyen rendszerben, és milyen világban, mert én nem olvastam ezeket a könyveket. Az eddigi olvasás alapján ugy tünik ez inkább leiró jellegű játék és nem csak egy táblajáték, meg hogy mikor kit ütök, és hányszor. Röviden magamról. Férfi, 28 éves, sokat ülök számítógép előtt. Ha lehet keressen meg valaki skype-on ezzel az e-mail cimmel, ez a legbiztossabb hogy eljut hozzám az információ. kocze@yahoo.com. vagy esetleg irjon.
| |

| Tárgy: Re: Csevegő Pént. Szept. 04, 2009 2:21 pm | |
| Sziasztok! Írtam Adminként PM-et, kocze. Ha úgy döntöttél, hogy jössz játszani, kérlek szólj és átírom a felhasználónevedet arra, ami a karaktered neve. Jake, lógsz nekem 2 reaggal! Edward, te csak eggyel!  | |
|  | | NagyTestvér

Hozzászólások száma : 59 Join date : 2009. Apr. 29. Age : 34 Tartózkodási hely : Én vagyok a NagyTestvér, mindenhol ott vagyok ;)
 | Tárgy: Re: Csevegő Vas. Szept. 06, 2009 7:17 pm | |
| Jake-től most ne várj reagot, ne is nagyon keresd rajta, nincs olyan passzban.  | |
|  | | Admin Admin

Hozzászólások száma : 116 Join date : 2009. Apr. 28. Age : 35 Tartózkodási hely : Pécs, Hungary
 | Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Szept. 07, 2009 2:02 pm | |
| :S Remélem, azért semmi komoly gondja nincs...  | |
|  | | Jane Volturi

| Tárgy: Re: Csevegő Csüt. Szept. 10, 2009 8:16 pm | |
| Gyerekek, kive játszhatok??  | |

| Tárgy: Re: Csevegő Pént. Szept. 11, 2009 12:10 pm | |
| - Jane Volturi írta:
- Gyerekek, kive játszhatok??
 Mit szólnál egy kis erőpróbához? Vicces lenne látni Jane-t ahogy erőlködik. XD | |
|  | | Jula Tago
 | Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Szept. 12, 2009 1:22 am | |
| Hát idáig sikeressen eljutottam. A karakter is megvan, és el is van fogadva. De komplikáltra sikerült ez a weboldal. Én szivessen játszok bárkivel, csak majd segítség, és utasítás kell, hogy mikor, mit és hol meg hogyan is csináljak. Főleg a kódokról szóló rész nem világos, meg nem látom a szövegrészt ahova irok, és igy inkább csak bemásolom. | |
|  | | Jane Volturi

| Tárgy: Re: Csevegő Szomb. Szept. 12, 2009 7:46 pm | |
| - Bella Swan írta:
- Jane Volturi írta:
- Gyerekek, kive játszhatok??
 Mit szólnál egy kis erőpróbához? Vicces lenne látni Jane-t ahogy erőlködik. XD Hehehe...-.-" Rendben ISABELLA csak azt felejted el, hogy nekem nem csak a képességem van, mint segítség... Hol, mikor? | |
|  | | Jula Tago
 | Tárgy: Re: Csevegő Hétf. Szept. 14, 2009 10:47 am | |
| | |
|  | | Jacob Black The Wolf

Hozzászólások száma : 31 Join date : 2009. Apr. 29. Tartózkodási hely : La Push, Quileute Indiánrezervátum
 | Tárgy: Re: Csevegő Kedd Szept. 15, 2009 12:10 am | |
| na bepótoltam bocsi hogy ilyen sokáig tartott csak elég furcsa dolgok történtek velem  | |

| |  | | Ajánlott tartalom
 | Tárgy: Re: Csevegő  | |
| |
|  | | | Csevegő | |
|
| Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|